D9 Östergötland

Riksaktiviteter

Aktiviteter i D9

Annons

Distriktsombud

Örjan Höök
Distriktsombud
Bor i Grebo mellan Linköping och Åtvidaberg, kör R1200GS -05 mest grus, Husqvarna WR 300 -09 bara grus ;)
Johan Tiderman
Distriktsombud
6

Välkommen till D9 - Östergötland

- Distriktet omfattar Östergötland, södra delen av Södermanland samt norra delen av Småland.

SENASTE NYTT

ALLMÄNT

  • Informationsspridningen inom distriktet sker idag enbart genom denna hemsida samt e-nyhetsbrev (Förutsätter att du angett en giltig mailadress i medlemssystemet Membit. Om du inte är med i Distrikt 9 men vill få våra utskick ändå så kontakta kansliet så kan de lägga till er i distriktets utskick via ett "Medlemsattribut".
  • Vår (distriktsombudens) kontaktinformation finns till höger och du når oss enklast på d9@bmwklubben.se
  • All distriktsinformation finns samlad på den här sidan. Aktivitetskalendern, Gallerierna, Nyhetsbrev och viktig Info ang aktiviteter
  • Webmaster för distriktets hemsida är Örjan Höök (d9@bmwklubben.se). Hör av dig om du vill lägga ut någon info, få hjälp med att lägga upp bilder, GPS-rutter etc
  • Distriktet har ingen klubblokal

BMW MC-klubben D9

Distriktet har också en grupp på Facebook som är tänkt att underlätta för medlemmar och övriga att diskutera aktiviteter mm som sker inom distriktet. Vi kommer alltid att gå ut med den officiella informationen via hemsidan, så det är inget krav på att vara med i gruppen för att få information. Däremot så ser vi det som ett bra sätt att skapa spontana aktiviteter eller berätta om dagens tur t.ex. Gruppen är aktiv och flera av våra turer kommer från de diskussioner som pågår i gruppen.

BMW MC-klubben D9

Annons

Artiklar

24 dec

Här kommer en julhälsning från BMW MC-klubben Sverige och en möjlighet att beställa en alldeles egen julklapp till mc säsongen 2018. Visst har du alltid velat ha en Klubbflagga - Travel Edition?

18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

17 nov

2018 är det dags för region Öst att anordna klubbens årsträff. Region Öst har ”lånat” Gotland av region Syd dit distrikt 12 Gotland hör. Årsträffen 2018 med årsmöte kommer vara på Gotland den 7/6 till 10/6 med årsmötet på förmiddagen den 9/6.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

8 aug

Nu har redan nästan halva säsongen passerat men än så länge har vi några godbitar kvar.

28 maj

D9 NYHETSBREV #43

Från förra nyhetsbrevet har vi hunnit med aktiviteterna: Årets första tur med Bror G, Fikatur Kaffestugan Grännaberget, Fikatur Café Slussen, Borenshult och en del av oss var nere i Småland och deltog i GS Meeting.
 

2 maj

Så var årets första tur med Bror avklarad, det blev strålande väder och 18 friska själar dök upp för en dag med härliga vägar, god mat och gott fika. 
Tack Bror för en härlig dag! / Johan DO D9

27 apr

Så här långt på säsongen har vi hunnit med aktiviteterna: förhandsvisning av nya R1200GS Rallye, uppstartsmöte, samt GPS steg 1 kurs,
alla välbesökta och uppskattade.

Närmast i kalendern är:

D9 Årets första tur med Bror G (reservdagar 30/4,1/5) 2017-04-29

14 feb

D9 Nyhetsbrev #41
 

Efter flera av oss har legat i dvala under vintern och möjligtvis har suktat efter nya motorcyklar och tillbehör på mc mässan som var i slutet av januari, är det nu dags att smygstarta mc året för D9.

26 jan

Milpinnen

På MC Mässan 2017 i Stockholm lanserar vi Milpinnen. Milpinnen är en utmärkelse till medlemmar i BMW MC-klubben Sverige som kör många mil på sin motorcykel under säsongen.

Sidor

Annons