D9 Östergötland

6

Välkommen till D9 - Östergötland

- Distriktet omfattar Östergötland, södra delen av Södermanland samt norra delen av Småland.

SENASTE NYTT

ALLMÄNT

  • Informationsspridningen inom distriktet sker idag enbart genom denna hemsida samt e-nyhetsbrev (Förutsätter att du angett en giltig mailadress i medlemssystemet Membit. Om du inte är med i Distrikt 9 men vill få våra utskick ändå så kontakta kansliet så kan de lägga till er i distriktets utskick via ett "Medlemsattribut".
  • Vår (distriktsombudens) kontaktinformation finns till höger och du når oss enklast på d9@bmwklubben.se
  • All distriktsinformation finns samlad på den här sidan. Aktivitetskalendern, Gallerierna, Nyhetsbrev och viktig Info ang aktiviteter
  • Webmaster för distriktets hemsida är VAKANT, NY PERSON SÖKES! (d9@bmwklubben.se). Hör av dig om du vill lägga ut någon info, få hjälp med att lägga upp bilder, GPS-rutter etc
  • Distriktet har ingen klubblokal

BMW MC-klubben D9

Distriktet har också en grupp på Facebook som är tänkt att underlätta för medlemmar och övriga att diskutera aktiviteter mm som sker inom distriktet. Vi kommer alltid att gå ut med den officiella informationen via hemsidan, så det är inget krav på att vara med i gruppen för att få information. Däremot så ser vi det som ett bra sätt att skapa spontana aktiviteter eller berätta om dagens tur t.ex. Gruppen är aktiv och flera av våra turer kommer från de diskussioner som pågår i gruppen.

BMW MC-klubben D9

Annons

Artiklar

1 feb

Under MC Mässan i Göteborg hälsade några på oss i klubbmontern som efterfrågade en Classic sektion, i klubben. I vår norska broderklubb finns en aktiv Classic sektion och vi skulle kunna ha en sådan i BMW MC-klubben Sverige också. Vill du det?

31 jan

Välkommen till BMW MC-klubben Sveriges årsmöte 2018. Årsmötet genomförs lördagen den 9 juni kl. 10:00 på Gotland. Ingen föranmälan behövs men kom i tid då alla deltagare ska registreras innan vi startar. Välkommen! //Styrelsen

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

8 aug

Nu har redan nästan halva säsongen passerat men än så länge har vi några godbitar kvar.

28 maj

D9 NYHETSBREV #43

Från förra nyhetsbrevet har vi hunnit med aktiviteterna: Årets första tur med Bror G, Fikatur Kaffestugan Grännaberget, Fikatur Café Slussen, Borenshult och en del av oss var nere i Småland och deltog i GS Meeting.
 

2 maj

Så var årets första tur med Bror avklarad, det blev strålande väder och 18 friska själar dök upp för en dag med härliga vägar, god mat och gott fika. 
Tack Bror för en härlig dag! / Johan DO D9

27 apr

Så här långt på säsongen har vi hunnit med aktiviteterna: förhandsvisning av nya R1200GS Rallye, uppstartsmöte, samt GPS steg 1 kurs,
alla välbesökta och uppskattade.

Närmast i kalendern är:

D9 Årets första tur med Bror G (reservdagar 30/4,1/5) 2017-04-29

14 feb

D9 Nyhetsbrev #41
 

Efter flera av oss har legat i dvala under vintern och möjligtvis har suktat efter nya motorcyklar och tillbehör på mc mässan som var i slutet av januari, är det nu dags att smygstarta mc året för D9.

10 okt

D9 NYHETSBREV #40

Så dags att summera året 2016 och börja planera inför 2017!

12 aug

D9 NYHETSBREV #39

Nu är hösten här och semestern är snart över för de flesta......
Då drar vi igång med lite aktiviteter i D9´s regi igen då!

Sidor

Annons