Medlemsinformation

Hej alla medlemmar!

Vi börjar ännu en ny säsong och efter att ha haft årsträffen/årsmötet förra året som många av er var inblandad i så räknar vi med ett lite "lugnare" år där vi fokuserar mer på våra lokala aktiviteter. Det betyder inte att  vi inte kommer att åka gemensamt till Årsträffen eller Adventure Days även i år, men vi kommer att ha ett lite friare program där vi lägger till fler aktiviteter efter hand.

Vi kommer erbjuda ungefär samma mängd aktiviteter som 2014 men vi har försökt att anpassa programmet mot efterfrågan och vad våra turledare brinner för. Vi kommer ha allt från kvällsturer till veckolånga resor på både asfalt och grus. Vi arrangerar även temakvällar såsom GPS workshop och pubkväll. Det behövs alltid fler turledare och det behöver inte vara ett stort steg att ta, så om ni är intresserad av att visa oss er favoritväg eller helt enkelt ha sällskap när ni utforskar nya områden så kontakta oss på d9@bmwklubben.se.

Vi hoppas på att Ni alla är riktigt laddade inför säsongen och hungrar efter trevliga turer och aktiviteter, ett högt deltagande vore riktigt skoj för oss alla!

Aktiviteter

De aktiviteter som i dagsläget är planerade för säsongen 2015 framgår av aktivitetskalendern plus att en del tankar inför året finns i ett av våra nyhetsbrev. Vi har alltid den senaste informationen och alla detaljer i aktiviteterna på den här sidan. Tips och idéer är givetvis välkomna för att samla fler deltagare på våra turer. Kanske just Du vill leda en hojtur eller någon annan aktivitet? Hör i så fall av Dig till någon av oss DO.

Information från distriktet

Informationsspridningen inom distriktet sker idag enbart genom denna hemsida samt e-nyhetsbrev. Vår (distriksombuden) kontaktinformation finns till höger, men du når oss enklast på d9@bmwklubben.se .
Du hittar vårat nyhetsbrev i menyn till vänster under Nyhetsbrev.

OBS! För att få e-nyhetsbrev måste du säkerställa att du har angivit en giltig e-post adress i vårt medlemssystem Membit. (Inloggningsuppgift för Membit fick du med senaste avin för medlemsavgiften).

Övrigt

Har Du frågor eller funderingar kring BMW MC-klubben och vår verksamhet i distrikt 9, oavsett om det gäller aktiviteter eller annat, tveka inte utan hör av dig till oss i så fall.

Varmt välkomna!

Johan & Örjan
DO för Distrikt 9 Östergötland

Annons