Slutsålda ••• BMW MC-klubbens eget nackskydd

Slutsålda ••• BMW MC-klubbens eget nackskydd

BMW MC-klubbens EGET NACKSKYDD

 
 
Som medlem i BMW MC-klubben Sverige får du nu möjlighet att köpa ett nackskydd till ett mycket förmånligt pris. 
 
Nackskyddet är utvecklat av Moveo Safety och är av modell Concept II med en unik design speciellt framtagen för oss i BMW MC-klubben Sverige.
  Erbjudandet har tagits fram med hjälp av det anslag för säkerhetsarbete som Klubbförsäkringen årligen inbringar till klubben och i samarbete med Svedea samt mc-traveler Online Store. Observera att nackskyddet är en begränsad upplaga om 120 stycken och dessa kommer säljas enligt principen först till kvarn
 
Priset är 1 995 kronor plus frakt. Ordinarie pris är 2 995 kronor. Max ett nackskydd per medlem. Du som vill beställa nackskyddet kan göra det i webbutiken hos mc-traveler https://bmwklubben.mc-traveler.com från torsdag den 2:a maj. Du anger ditt medlemsnummer i Ordernotiser på kassasidan i webbshopen vid beställning.
 
För dig som ska till Årsträffen 2019 i Ronneby finns möjlighet att spara in fraktkostnaden och få leverans på plats i Ronneby, beställning senast 20:e maj för att det ska fungera. På plats i Ronneby kan du givetvis få hjälp med inpassning. Om det inte redan är slutsålt går det också att beställa ditt nackskydd där. Vill du vara verkligen säker på att få ett så bör du boka före årsmötet. Ta chansen att förse dig med en kvalitetsprodukt som ger dig ett ökat skydd för dig som både mc-förare och passagerare.