D7 Södertur, "Long time no see..."

D7 Södertur, "Long time no see..."
söndag, maj 13, 2018 - 10:00

Nu är det dags igen!

Att få återuppleva de fantastiska söderskogarna, Södertörn i sitt esse en dag som är extra fin och välkomnande för alla motorcyklister! Vi startar som traditionen bjuder kl 10:00 vid Shell Alby/Eriksberg (postadress Norsborg) med en genomgång. Därefter får vi uppleva de udda vägarna genom Tumba, de bästa bitarna från Slingerbulten, Grödingelandet, bästa delen av Nynäsvägen dvs vår Route 66 för att så småningom landa i Nynäshamn och ett entimmars fikastopp vid pittoreska Lövhagen längst ute på udden.

Lövhagens Servering

Lite lagom dästa tar vi sedan hemvägen, den långa, via Ankarudden, Stora Vika för att kolla om cementtillverkarhuset har rasat ännu, den märkliga ön mitt i fastlandet, genom hästavelbyn för att slutligen landa och avsluta vid fiket i Eldtomta, stället som är fullt av vitaminer och mineraler...

Eldtomta Café

Solen kommer att skina mot oss. Fåglarna kvittrar extra mycket denna dag och vi alla kommer att vara som vi brukar, dvs glada och allra bäst!

Välkomna!

Ruttfil?
Jajamensan! Alla inloggade finner den i klubbens ruttbibliotek, sidan 6 med namn 2016-05-04 D7 Helggruppen Söderskogar.

Turledare för dagen är Christian Hollmann. Kökarl (dam) sökes. Extra turledare och kökarl är också eftersökta i den (sannolika) händelse att många deltagare dyker upp.