D7 Helggruppen avslutningstur (flyttad till lördag)

D7 Helggruppen avslutningstur (flyttad till lördag)
lördag, oktober 20, 2018 - 10:00

INBJUDAN TILL HELGGRUPPENS SISTA TUR FÖR SÄSONGEN !

 

Rutten

Vi kör en rutt på ca 13 mil i Sörmland. Vi kommer att köra genom ett vackert  landskap i höstskrud, inbäddat mellan några av Sveriges vackraste sjöar.Vi kommer att köra på trevliga kurvrika asfaltvägar men med några mindre avstickare på ”snälla” grusvägar för att komma ännu lite närmare naturen ! För de som absolut inte vill pröva på grus erbjuder vi en alternativ rutt på enbart asfaltvägar men ungefär lika lång.Vi kommer att ha några stopp längs rutten i naturen så tag med fika.Som avslutning bjuds vi på korvgrillning i  Catarinas sköna trädgård och anmälan krävs så vi vet hur mycket korv som ska handlas in.

För vem vilka?

Alla klubbmedlemmar är givetvis välkomna men vi behöver veta hur många så anmälan är obligatorisk. Rutten lämpar sig utmärkt för skjuts även grusdelen!

Anmälan
Anmälan till denna tur: klicka här!

Samlingsplats

Shell/Alby trafikplats
Vi startar kl 10.00 Kom i god tid, fulltankad och med fika.

 

Hur kör vi

Som vanligt kör vi enligt ”öppen grupp principen” vilket innebär att ingen behöver köra över sin förmåga för att hänga med . Kom bara ihåg att du alltid väntar in den/de som kommer efter dig, speciellt viktigt vid korsningar/vägbyte etc. Vi vill inte ha några som kommer vilse!

Rutter

GPS-rutter och kartor kommer att finnas någon vecka före start
Hör av dig till om du har några funderingar?

Varmt välkomna!

Catarina och Olle

Bilder