16 april 2024

Nytt från Årsträff Ronneby 2024

Nu finns årsträffströjorna att köpa i shopen
Om du vill spara fraktkostnaden och i stället hämta upp under träffen så anger du rabattkoden Arstraff2024 i kassan

Länk direkt till tröjorna i shopen

Ankomst torsdag
Det finns gott om lediga rum torsdag kväll. Boka direkt med hotellet på reception@ronnebybrunn.se eller ring 0457-75000. Hänvisa till BMW MC-klubbens årsträff.

Skärgård
Vi ser att ”Skärgårdsturerna” snabbt blev fullbokade. Många av de andra turerna går även de ut i delar av skärgården, som Kärraboltsturen, ABU Industrimusem, Utvandrarnas väg, Mörrumsån på kors och tvärs.

Grusturer
De flesta grusturer har fyllts upp snabbt, förutom ”Grus för alla”.De kommer att plockas bort och ersättas med en extra ”Halahultsrundan”, lördag 9:40. Turen publiceras söndag 21 april. Vi vill också slå ett slag för turen ” Skog och grus i Blekinge” som är en härlig grustur som passar också den ovane.

After Bike
Har ni sett våra after bike aktiviteter söndag eftermiddag. Finns platser kvar på ”Vin från Blekinge” och ”Brunnsvandring med dricka brunn”.

Vinprovning
”Vin från Blekinge” arrangeras med hjälp av Staffan Ottosson från Stora Broåkra som presenterar sex kvalitetsviner varav ett mousserande. Staffan är en välrenommerad vinproducent från Blekinge. Priset för provningen är ett förhandlat specialpris för BMW-klubben. Har för närvarande 11 lediga platser. Missa inte denna chans.

Brunnsparken
Varför missa tillfället att få historien om Ronnebys berömda brunnspark. Gudrun, en erfaren guide tar oss runt i parken i 45 minuter . Turen avslutas med att dricka ur hälsobrunnen.