BMW MC-klubb, Sverige

D1
Välkommen till D1:s egen hemsida. Distriktet omfattar Norrbottens län förutom Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner som tillhör D2 (Västerbotten). Distriktet har en minst sagt respektingivande yta och tillika också en betydande andel av Sveriges totala landareal.
D2
Välkommen till D2:s hemsida.
D4
Välkommen till D4 Gävleborg Distriktet utgörs av Hälsingland, Gästrikland och norra Uppland. Distriktet har namnet GÄVLEBORG.Information om aktiviteter i distrikten hittar du bland aktiviteter.   
D5
  Årets aktiviteter är avslutade. Vi har genomfört 11 st med max antal deltagare 18 och min 0 (noll). Snittet blev 6 st/per aktivitet.   VI PLANERAR ATT GENOMFÖRA ETT PLANERINGSMÖTE FÖR NÄSTA SÄSONG DEN 20 JANUARI I ARBOGA.
D7
Aktuellt  Säsongsavslutning på man in the moon Mer info samt anmälan, se kalenderinfo till höger! planering för säsongen 2018 - lördag 18 november
D8
  Välkommen till D8 Aktiviteter läggs till och informationen kompletteras efter hand. Därutöver kan det förekomma spontana aktiviteter genom enskilda medlemmar vilka annonseras på klubbens forum.
D9
Välkommen till Distrikt 9 - Östergötland!
D10
Distriktet med två distriktsombud arbetar för intresseområdena asfalt (bana), grus och touring i och omkring Göteborg. Distriktet strävar efter trevlig gemenskap och givande aktiviteter, där säkerheten är den röda tråden, utan att därför bli tråkig körning. Vi erbjuder därför en hel del fortbildning som gör dig till en säkrare förare med mer marginaler i körningen. Vi delar med av oss av våra aktiviteter här på webbsidan.
D11
AktuellT Hej alla medlemmar i D11. Då har hösten anlänt, löven börjar gulna och dagarna blir kortare.
D12
Vi letar efter funktionärer. Är du intresserad eller har frågor, kontakta Lennart Andersson på mejl lennart.andersson@bmwklubben.se eller ring 08 40 02 45 93, 0735 17 89 93.
D13
Välkommen till BMW MC-klubben, Sveriges utlandsboende avdelning där vi som bor i utlandet hör till. Några frågor kontakta kansliet eller Lennart Andersson på mejl lennart.andersson@bmwklubben.se.
D14
Distriktet omfattar Halland och västra Småland inkl. Ljungby med omnejd.  Följ oss även på Facebook för Distrikt 14
D15
Välkommen till D15 Skåne